Kapituła Konkursu pragnie serdecznie podziękować za ogromne zainteresowanie startem w konkursie i wszystkie zgłoszenia, które do nas wpłynęły do dnia 25 kwietnia br.
Łącznie otrzymaliśmy 22 zgłoszenia, z których Komisja Selekcyjna w składzie Joanna Ochniak, Dominik Brodziak oraz Tomasz Purol wybrała regulaminowych 9 zawodników zakwalifikowanych do finału konkursu.
6 czerwca w Hotelu Poznański w Luboniu o Puchar Prezydenta Miasta Poznania pana Jacka Jaśkowiaka oraz nominację do Kulinarnego Pucharu Polski 2023 walczyć będą:
1. Oliwier Kowalczyk, Silver Catering, Łódź
2. Sylwester Owczarek, Pałac Tłokinia, Tłokinia
3. Paweł Wiatrowski, Marina Gaj, Konin
4. Mikołaj Kruszona, Restauracja TU, Poznań
5. Bartosz Rosa, Restauracja L33 Hotel Liberte, Poznań
6. Bartosz Muzalewski, Stara Osada, Wiórek
7. Adam Lelewer, Ostoja Chobienice
8. Serhii Kurmyshev, Garden City, Poznań
9. Marek Filimowski, Restauracja Panorama, Rzeszów
Zawodniczka rezerwowa:
1. Wiktoria Długosz, Hotel Felix, Warszawa
Gratulujemy!!!
Do zobaczenia na Konkursie!!!
Szczegóły dotyczące spraw organizacyjnych związanych ze startem w konkursie uczestnicy otrzymają od organizatora drogą e-mailową