Robuchon

Relacje o Konkursie pojawiają się na portalach internetowych, w gazetach, magazynach branżowych. Konkurs posiada również swój bardzo aktywny profil na Facebook.

Ostatnie cztery lata udowodniły, że to jednodniowe spotkanie przedstawicieli branży stało się swoistą platformą wymiany doświadczeń zawodowych, trwałych kontaktów biznesowych, ale również odkrywania i promocji nowych osobowości i talentów kulinarno - cukierniczych, czego najlepszy dowód mieliśmy po dwóch ostatnich edycjach Konkursu – laureat Konkursu Paweł Salamon został zwycięzcą pierwszego i drugiego miejsca Kulinarnego Pucharu Polski 2016 i 2017, a autorka motylkowego tortu - Ewa Drzewicka złotą medalistką międzynarodowych mistrzostw cukiernictwa w Anglii oraz Kulinarnych Mistrzostw Świata w Luksemburgu co spotkało się z żywym zainteresowaniem mediów. Serdecznie zapraszamy do współpracy redakcje zajmujące się tematyką profesjonalnej gastronomii.

2019

 

2018

http://www.papaja.pl/?m=a&id=8126&page=1

2017

http://www.papaja.pl/?m=a&id=7767

2016

http://www.papaja.pl/?m=a&id=7383

2015

http://www.papaja.pl/?m=a&id=7017

2014

http://www.papaja.pl/?m=a&id=6457