
Bartosz Budzyński
zwycięzca Konkursu w 2014, obsługa cateringowa

Paweł Rozmiarek
obsługa cateringowa

Robert Echaust
obsługa cateringowa

Paweł Wojtysiak
obsługa cateringowa

Paweł Spodzieja
obsługa cateringowa

Maciej Grubman
obsługa cateringowa

Tomasz Zdrenka
obsługa cateringowa

Marcin Antoniewski
obsługa cateringowa

Agnieszka Ochniak
obsługa biurowo-medialna

Jakub Ignyś
zwycięzca Konkursu w 2015, gospodarz Konkursu w 2018 roku

Miłosz Czajka
obsługa medialna Event Soud

Bartosz Dziamski
produkcja filmowa i fotograficzna

Jakub Pindych
autor logotypu Konkursu, fotograf

Agnieszka Jachimczyk / Krystian Lewkowicz
oprawa graficzna Drukarnia Interak / fotografia

Tomasz Różański
gospodarz Konkursu w roku 2014

Andrzej Klimek
gospodarz Konkursu w roku 2017

Maciej Barton
gospodarz Konkursu w 2019

Marta Klepka
konferansjer

Ks. Adam Kosmala
kapelan Konkursu

Anna Dembińska
obsługa kelnerska z ramienia ZSG w Poznaniu

Paweł Mieszała
cukiernik, autor motylkowego tortu w latach 2014, 2018

Ewa Drzewicka
cukiernik, autor motylkowego tortu w latach 2016, 2017, 2018

Marcin Budynek
konferansjer, juror, fundator nagród

Witold Wróbel
opiekun merytoryczny Dziedzictwo Kulinarne Wielkopolski

Agnieszka Pawlikowska
pomoc w organizacji kokursu

Paweł Salamon
zwycięzca konkursu w 2016, opiekun konkursu,

Kasia Szopka
fotografia