Komisja w składzie Joanna Ochniak, Dominik Brodziak i Tomasz Purol, po wnikliwej analizie przesłanych zgłoszeń do konkursu zakwalifikowała następujących zawodników:
1. Patryk Stanewicz, Restauracja Szeroka 9, Toruń
2. Bartłomiej Brzozowski, Stena Line Polska
4. Arkadiusz Kulczyński, Restauracja Rusałka, Poznań
5. Denis Tretiakov, Restauracja Światłocień, Poznań
6. Jakub Żymelski, Hotel Antonińska Resort Spa, Leszno
7. Paweł Stępniak, Hotel Fabryka Wełny, Pabianice
8. Jakub Chorzępa, Restauracja Kozlovna, Rzeszów
9. Borys Sikorski, Restauracja HakSmak, Gorzów Wlkp.
Szymon Łupina, Hotel Shuum Boutique, Kołobrzeg - rezygnacja

Szymon Łupina, Hotel Shuum Boutique, Kołobrzeg - rezygnacja

Wszystkim, którzy wysłali swoje zgłosznie dziękujemy. Cieszymy się, że nasz Konkrs wzbudza tak ogromne zainteresowanie.
Przypominamy, że 11 czerwca br. najlepsi kucharze zmierzą się w Hotelu Best Western Hotel Edison o Puchar Prezydenta Miasta Poznania i nominację do Kulinarny Puchar Polski 2024.
Bądźcie razem z nami! 


